Esport per a empreses


  • Comparteix:

Neix la primera edició del torneig de tennis i pàdel per a empreses en motiu dels 20 anys del CAR de Sant Cugat. 25 empreses de la nostra ciutat participaran en aquesta competició que s'inicia a l'abril i que es disputarà al Junior i al CAR.

Les empreses de la nostra ciutat ja tenen el seu espai per gaudir de l'esport gràcies a l'empresa Fit sport que organitza la primera edició del torneig de pàdel i tennis que serveix per celebrar els 20 anys del CAR de Sant Cugat. El Centre d'Atl Rendiment i el Junior cedeixen les seves instal·lacions per a la disputa de la competició. 25 empreses competiran durant tot el mes d'abril per guanyar aquesta competició. Escoltem el regidor d'esports Xavier Amador.

Xavier Amador

Les empreses necessiten el seu espai per fer esport


La presentació del torneig s'ha fet aquest dilluns a l'Hotel Qugat que juntament amb el Trade Center són els patrocinadors del torneig. A l'acte han assistit Albert Mendoza, cap de relacions institucionals del CAR, i Juanjo Martínez, director del Trade Center.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.