Robredo continua a l'US Open, però en dobles


  • Comparteix:

Amb un gran nivell, Tommy Robredo cau als individuals de l'Obert dels Estats Units en perdre contra el serbi Djokovic als vuitens de final en cinc sets. En canvi, el tennista resident a Sant Cugat aconsegueix el pas a les semifinals de dobles amb l'argentí Roitman, després de derrotar al duet Feliciano-Verdasco.

Amb una sort dispar, Robredo aconseguia el pas a les semifinals dels dobles de l'Obert dels Estats Units tres hores més tard d'haver de dir adéu al torneig individual en caure davant Novak Djokovic, per 4/6, 6/2, 6/3, 5/7 i 6/3. Contundent i amb una dreta agressiva, Robredo disputava un dels seus millors partits, posant-li les coses molt complicades al serbi, número 3 del món, en les 3 hores i 44 minuts de joc. El tennista resident a Sant Cugat havia arribat als vuitens de final després de vèncer l'alemany Zverev, al francès Tsonga, i al rus Safin en la primera, segona i tercera rondes del torneig, exhibint un alt nivell de competició.

Poc després de la desfeta amb Djokovic, Robredo sortia amb forces en els dobles amb Roitman i aconseguia el pas a les semifinals amb una victòria davant Feliciano López i Fernando Verdasco per 6/4 i 7/6 (5). Amb aquest èxit, el de Sant Cugat i l'argentí aconsegueixen el seu millor resultat com a parella tennística.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.