La renovació de Costa, en dues setmanes


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'Albert Costa

Imatge d'arxiu d'Albert Costa

La continuïtat de l'extennista resident a Sant Cugat Albert Costa com a capità de l'equip espanyol de Copa Davis es decidirà en un marge de quinze dies. Així ho ha anunciat el president de la Reial Federació Espanyola de Tennis, José Luis Escañuela, qui ha assegurat que tindran molt en compte el criteri dels jugadors a l'hora de prendre la decisió final.

El combinat espanyol va caure derrotat el passat mes de juliol als quarts de final de la Copa Davis contra la selecció de França per 5-0, el pitjor resultat enregistrat per la 'Armada' en els últims 53 anys.

L'equip capitanejat per Costa no ha pogut revalidar, doncs, el títol aconseguit en els últims dos anys i ara la Federació haurà de decidir si continua apostant per l'extennista com a capità de l'equip de Copa Davis. Costa, que va fer-se amb la copa el 2009 en el seu primer any com a capità, va renovar al desembre gràcies a aquest títol i a la bona relació amb els jugadors. Ara, la Federació tornarà a tenir en compte l'opinió de l'equip abans de prendre la decisió definitiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.