L'ITF dóna el tret de sortida


  • Comparteix:

Imatge d'una de les pistes del CTNSC

Imatge d'una de les pistes del CTNSC

El Club Tennis Natació Sant Cugat (CTNSC) acull d'avui i fins el 31 d'octubre el Torneig Internacional ITF en categoria masculina i femenina. En el torneig, puntable per l'ATP i el WTA, hi participaran vuit tennistes de clubs santcugatencs: els germans González-Tarrió, Enric Guaita, Juan Lizariturri, Elena Bel, Georgina Campins, Iveta Dabkute i Marie Tenin.

Prop de 200 tennistes entre categoria masculina i femenina participaran en la setena edició del ITF del CTNSC. En categoria masculina, els germans González-Tarrió, Carlos i Jacobo han obtingut una invitació per participar directament en el quadre final del torneig. Un altre tennista que està ja en el quadre final és Juan Lizariturri, classificat gràcies al seu rànquing. Per la seva banda, Enric Guaita haurà de jugar les rondes prèvies, que comencen avui mateix.

En categoria femenina, Elena Bel i Georgina Campins hauran de disputar també la ronda prèvia, mentre que les tennistes Iveta Dabkute i Marie Tenin, que entrenen a Valldoreix, entren directament amb una invitació al quadre final.

El gerent del CTNSC, Francesc Costa, creu que el torneig va millorant any rere any.

Francesc Costa

És un torneig que s'està consolidant. Esperem continuar en la mateixa linea i fins i tot millorar el nivell.



El torneig té previst repartir uns 10.000 euros per categoria i és puntuable per l'ATP i la WTA. Els caps de sèrie ocupen el 250è lloc del rànquing mundial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.