Orriols (FCT): 'Sant Cugat és un referent del tennis estatal'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Francesc Orriols

Imatge d'arxiu de Francesc Orriols

El president de la Federació Catalana de Tennis (FCT), Francesc Orriols, destaca el paper del Club Tennis Natació Sant Cugat (CTNSC) dins del tennis català, a més de la qualitat del Torneig Internacional (ITF) organitzat pel club santcugatenc. Orriols creu que la nostra ciutat és també una referència a nivell estatal pel treball dels quatre clubs presents a Sant Cugat, CTNSC, Club Esportiu Valldoreix, Junior i Set Ball.

El torneig internacional (ITF), que va finalitzar diumenge a les instal·lacions del CTNSC, va comptar amb la presència de Francesc Orriols qui va destacar la importància i la bona feina feta pels organitzadors en l'edició d'enguany. Orriols, que compagina la presidència de la catalana amb la vicepresidència de l'espanyola, creu que el torneig ha servit per confirmar el CTNSC com un dels més importants a Catalunya, a més de destacar la nostra ciutat com un referent de la pràctica del tennis a nivell estatal.

Francesc Orriols

El torneig confirma CTNSC és un dels clubs més importants de Catalunya.


Un torneig que, tot i les dificultats econòmiques, ha augmentat els premis pels guanyadors en 5.000 dòlars en categoria masculina i 15.000 en femenina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.