El Club Esportiu Valldoreix continua apostant pel tennis d'alt nivell


  • Comparteix:

El torneig Nike és un dels referents al Club Esportiu Valldoreix

El torneig Nike és un dels referents al Club Esportiu Valldoreix

El gerent del Club Esportiu Valldoreix, Roger Badia, ha confirmat a Cugat.cat que organitzarà tres torneigs d'alt nivell. El Futurest per a joves promeses, el de veterans de nivell internacional i el Nike per a infants són les tres cites referents d'enguany al club valldoreixenc. Badia creu que amb aquestes competicions el Club Esportiu Valldoreix es posiciona com a referent estatal del tennis.

El Club Esportiu Valldoreix continua apostant aquest 2013 per competicions d'alt nivell. La primera cita del calendari serà al març amb el circuit Nike per a infants que aplegarà més de 500 tennistes vinguts de tot Catalunya. La segona prova destacada serà el Futurest dotat amb 10.000 dòlars per a joves promeses del tennis europeu i finalment, al setembre, el campionat internacional per a veterans dels 35 fins als 80 anys amb jugadors europeus. El gerent del Club Esportiu Valldoreix, Roger Badia,

Roger Badia

Aquests torneijos ens posicionen en el món del tennis i també són per a tots els socis.


El pàdel també tindrà el seu espai amb l'organització del Gran Slam amb més de 130 parelles encara sense data al calendari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.