El Club Voleibol Sant Cugat venç el CV Leganés en un matx molt igualat


  • Comparteix:

El Club Voleibol Sant Cugat guanya (3-0) davant el CV Leganés en la cinquena jornada del grup B de Superlliga 2. Les santcugatenques han patit fins als darrers instants davant un rival que no ha demostrat la condició de darrer classificat.

El Volei Sant Cugat ha jugat tímidament durant els primers minuts de partit. El Leganés ha aprofitat l'avinentesa per intentar desmarcar-se de les rivals, però les santcugatenques han pres la iniciativa del matx i han iniciat una ratxa anotadora. Les vermell-i-negres han sabut definir les jugades i s'han adjudicat el primer set (25-13).

En el segon set les madrilenyes han intentat fer front a la intensitat de les jugadores locals, però l'encert de la línia de recepció de les noies de Rafa Ruiz han ajudat les santcugatenques a fer-se amb el domini del parcial (25-16).

Tot i el domini inicial de les vermell-i-negres en el darrer set, el Leganés ha iniciat un estira i arronsa al marcador que, finalment, ha derivat en victòria local (27-25).

El tècnic del Club Voleibol Sant Cugat, Rafa Ruiz, creu que disposar de les 12 jugadores en qualsevol moment és molt important.

Rafa Ruiz

Tenim un equip de 12 jugadores on sempre comptem amb les 12. Sempre canviem els 6 inicial i això és important perquè en qualsevol moment puc disposar de totes elles.


La setmana vinent les vermell-i-negres jugaran a casa davant el Volley is Life Grupo 2008.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.