Miquel Martínez deixarà la presidència del Volei Sant Cugat el 23 de gener


  • Comparteix:

Miquel Martínez en una imatge d'arxiu

Miquel Martínez en una imatge d'arxiu

El president del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez, deixarà el càrrec el 23 de gener, dia en què el club ha convocat eleccions a la presidència. Després de vuit anys al capdavant del Volei Sant Cugat, Miquel Martínez creu que és el moment de deixar pas a noves idees en el club i continuar amb el creixement que l'ha portat a tenir una de les millors bases a nivell estatal.

Divendres 23 de gener és la data fixada per a les eleccions al Volei Sant Cugat, coincidint amb l'Assemblea General Ordinària del club. L'actual president, Miquel Martínez, qui ha complert dos mandats de quatre anys, creu que és el moment que entrin noves idees en el club i de fer un relleu a la presidència.

Miquel Martínez

Crec que el Voleibol Sant Cugat ha de tenir un relleu i que entri gent nova amb noves idees. Estic molt content de la meva etapa en el club.


En els vuit anys que ha estat al capdavant de l'entitat, el Club Voleibol Sant Cugat ha evolucionat fins el punt de ser un dels millors a nivell estatal i nacional segons Miquel Martínez.

Miquel Martínez

En aquests anys hem intentat canviar el club des de nivell intern i els resultats són que som un dels millors equips de base d'Espanya.


Aquest dilluns comença el període de presentació de candidatures a la presidència del club santcugatenc.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.