El Volei Sant Cugat vol treure-li suc a la doble jornada d'aquest cap de setmana


  • Comparteix:

El Volei Sant Cugat espera celebrar dues voctòries com en l'anada

El Volei Sant Cugat espera celebrar dues voctòries com en l'anada

El Volei Sant Cugat afronta una doble jornada lluny de casa i davant dos rivals directes, el Volley is Life d'Almeria, aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre, i l'Universidad de Granada, diumenge a les dotze. L'equip de Rafa Ruiz viatja amb tots els efectius i amb l'ànim de puntuar el màxim possible en aquesta jornada del grup B de Superlliga 2 davant dos rivals que va superar a l'anada.

Aquest cap de setmana pot servir perquè el Volei Sant Cugat faci un pas endavant important. Les santcugatenques són segones, a quatre punts del líder, el VP Madrid, i aquesta distància es pot veure reduïda. El repte no és gens fàcil, perquè a més té la dificultat afegida d'un llarg desplaçament, però, si fa bé la feina, la rendibilitat pot ser molt favorable.

L'equip de Rafa Ruiz viatja amb totes les jugadores disponibles. Aquest dissabte visiten la pista d'un Volley is Life, que és sisè amb 18 punts. Les andaluses, tot i perdre (3-2), van donar guerra en l'anada però dels dos compromisos és el més assequible. Diumenge el rival serà l'Universidad de Granada, cinquè, que es troba a només tres punts del CV Sant Cugat i voldrà demostrar el seu bon moment aconseguit el triomf que es van deixar a la primera volta a Sant Cugat (3-2). Precisament, el segon entrenador del Volei Sant Cugat, Aitor Piñol, posa l'accent en el segon dels partits per la trajectòria del conjunt granadí.

Aitor Pinyol

Vam guanyar els dos partits per (3-2) i van ser molts ajustats. Allà esperem guanyar l'Almeria i el Granada, que s'ha reforçat i és un rival directe.


L'equip de Granada s'ha reforçat amb una col·locadora de nivell i està lluitant per estar a la part alta de la classificació. El partit davant les granadines es jugarà diumenge a les dotze del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.