El CV Sant Cugat i el CVB Barça jugaran la final de la Lliga Catalana


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Club Voleibol Sant Cugat afrontarà el primer compromís oficial de la temporada en la final de la Lliga Catalana a doble partit contra el CVB Barça de Superlliga, en dates encara per confirmar. És una final que servirà per veure les noves incorporacions com Cris Borja, Andrea Iriondo i el darrer fitxatge, Alba Cardona.

La final a doble partit contra les blaugranes serà, a més d'un títol oficial en joc, l'oportunitat de poder mesurar el nivell d'un equip que vol tornar a lluitar per pujar a Superlliga. Santcugatenques i barcelonines han de decidir les dues dates per disputar aquesta competició que tindrà el primer partit al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. L'any passat, les blaugranes es van endur el títol, precisament després guanyar (0-3) a Valldoreix.

El conjunt santcugatenc manté part del bloc de la temporada passada, amb les incorporacions de Cris Borja, Andrea Iriondo i Alba Cardona, que torna al club vermell-i-negre després del pas per l'Haro Rioja Voley.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.