El DSV-Volei Sant Cugat es refà de l'última derrota amb un triomf contundent

El DSV-Volei Sant Cugat es desfà sense complicacions del Volei Torrejón (3-0) i retorna al camí del triomf després de la derrota de la setmana passada. Les vermell-i-negres només han patit a l'inici del primer set on les madrilenyes han anat per davant fins a la meitat del període.

El DSV-Volei Sant Cugat ha començat el partit amb poca intensitat i les visitants ho han aprofitat per agafar un avantatge de cinc punts. L'esbroncada del tècnic local, Rafa Ruiz, ha generat efecte i a partir d'aleshores les vermell-i-negres han començat a remuntar per acabar guanyant el primer set (25-19). El segon període ha començat igualat, amb algun petit avantatge visitant, però de nou el DSV-Volei Sant Cugat ha demostrat la seva superioritat per fer el 2 a 0 amb un parcial de 25 a 17.

Amb el partit coll avall les santcugatenques no han tret el peu de l'accelerador per anar sempre per davant i acabar tancant el matx amb el 23 a 16 que suposava el final del partit. El tècnic del DSV-Volei Sant Cugat, Rafa Ruiz, destaca que el seu equip ha estat bé i que queden tres finals abans d'acabar la primera volta.

Rafa Ruiz

Ens quedaven quatre partits i el primer l'hem guanyat bé. Hem vist que estàvem concentrades i és molt important per a nosaltres.

La setmana vinent les santcugatenques visiten la pista del Leganés.