El DSV-Volei Sant Cugat remunta i guanya a la pista del CV Leganés


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del DSV-Volei Sant Cugat

Imatge d'arxiu del DSV-Volei Sant Cugat

El DSV-Volei Sant Cugat s'endú el triomf de la pista del CV Leganés (1-3) després de capgirar el marcador en contra. Les vermell-i-negres s'imposen al cuer en la 7a jornada de Superlliga Femenina 2 i segueixen en un bon estat de forma.

El DSV-Volei Sant Cugat ha guanyat el partit davant el cuer, però amb sorpresa inicial. Les madrilenyes han guanyat contra tot pronòstic el primer set (25-20) i han obligat a les santcugatenques a posar-se les piles. En el segon període les noies de Rafa Ruiz han aconseguit trobar el camí del triomf amb un parcial de 18 a 25 per igualar el matx. Les vermell-i-negres no han tret el peu de l'accelerador per posar-se per primer cop per davant en guanyar el segon set de forma més clara que a l'anterior (16-25). El DSV-Volei Sant Cugat ha tirat pel dret i ha demostrat la seva superioritat guanyant de forma clara el quart set i enduent-se la victòria (15-25).

La setmana vinent el DSV-Volei Sant Cugat rebrà el Voley Murcia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.