El Volei Sant Cugat inicia contra el Torrejón el compte enrere per entrar a la promoció d'ascens


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Font: Rfevb.com

Imatge d'arxiu / Font: Rfevb.com

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat disputa a la pista del Torrejón el primer dels quatre partits que falten per acabar la fase regular del grup B de Superlliga Femenina 2. Les santcugatenques han de defensar cinc punts de distància respecte el tercer classificat per acabar entre els dos primers i ser a la promoció d'ascens a la màxima categoria del voleibol estatal. És una cita que, a més, és a priori un compromís assequible tenint en compte que el rival és penúltim a la classifiació. El matx començarà a dos quarts de vuit.

El Volei Sant Cugat és a un pas d'assolir el primer objectiu del curs: ser un dels candidats a l'ascens. El calendari és favorable i la posició i el rendiment del Torrejón, amb només tres victòries en 14 jornades, també. Les de Rafa Ruiz, alhora, s'han situat en un lloc privilegiat en aquest tram final de fase regular per acabar en primera posició: amb triomf a domicili contra el Guadalajara, precisament en el mateix escenari de la derrota a la Copa, i amb victòria a casa davant el Voley Ciutat Cide. Tots dos són rivals directes a la zona alta.

Una altra situació favorable per a les vermell-i-negres és el precedent a la primera volta, en un partit disputat a mitjans de novembre, on les de Ruiz van passar per sobre del Torrejón.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.