El DSV-Club Voleibol Sant Cugat debuta a la Superlliga júnior aquest dimecres


  • Comparteix:

L'equip de Superlliga júnior del DSV-Club Voleibol Sant Cugat / Font: Carles Bisbe

L'equip de Superlliga júnior del DSV-Club Voleibol Sant Cugat / Font: Carles Bisbe

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat disputa entre dimecres i diumenge la Superlliga júnior a les ciutats asturianes de Llanes i Ribadesella. 24 conjunts intentaran guanyar aquesta competició que reuneix els millors equips de base de tot l'Estat espanyol. Les santcugatenques debuten dimecres amb doble enfrontament davant el Torrejón i la Curtidora i dijous jugaran davant l'Ireauto Castrol.

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat ha quedat enquadrat al grup A i tindran com a rivals el Torrejón, la Curtidora i l'Ireauto Castrol a la primera fase de la competició. Les santcugatenques han de quedar entre les dues primeres per accedir a la segona fase.

Les de Lluc Forn afronten dimecres una doble jornada davant Torrejón, a les nou del matí, i la Curtidora, a les sis de la tarda. Les vermell-i-negres tancaran la fase de grups davant l'Ireauto Castrol dijous a les nou del matí. Els dos primers d'aquest grup jugaran davant els altres dos primers del grup E format pel Viladecans, Benidorm, Cajmar i Haris.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.