El Volei Sant Cugat vol assegurar la primera plaça del grup B de Superlliga Femenina 2


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Font: Rfevb.com

Imatge d'arxiu / Font: Rfevb.com

El Club Voleibol Sant Cugat espera certificar la primera plaça de la fase regular al grup B de Superlliga Femenina 2 davant l'UCAM Múrcia. Les de Rafa Ruiz juguen aquest dissabte, a les sis de la tarda, a terres murcianes amb el bitllet per a la fase d'ascens a la butxaca, però amb la intenció de tancar aquesta primera fase líders. L'UCAM és quart per la cua.

El Volei Sant Cugat va assolir el primer objectiu el cap de setmana passat davant el cuer, el Leganés, amb el pas a la fase d'ascens a la màxima categoria estatal. Quan falten dos partits per al final de la fase regular, els de Ruiz poden certificar la primera posició. És una fita que no dóna cap privilegi, tenint en compte que la lligueta per pujar enfronta els dos primers de cada grup en un format de tots contra tots, però que és un reconeixement a la feina feta.

Perquè així sigui, les de Sant Cugat només han de vèncer un UCAM Múrcia que lluita per no posar en perill la permanència. A l'anada, les murcianes van caure clarament al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. Les vermell-i-negres disputaran el partit amb un ull posat als altres resultats, tot plegat per saber quins conjunts acabaran en segona posició i qui formarà part de la lliga d'ascens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.