El DSV-Voleibol Sant Cugat fa un pas de gegant i supera el CV Cuesta Piedra


  • Comparteix:

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat supera amb claredat (3-0) el CV Cuesta Piedra i se situa líder en solitari en el play off d'ascens a Superlliga. Les de Rafa Ruiz han estat molt intenses durant tot el matx i han desactivat els dos perills del conjunt canari, la colombiana Wanda Banguero i la sevillana Maria Fernández.

Les santcugatenques han sortit molt concentrades i no han deixat jugar a les canàries. Molt erràtiques en la recepció, les visitants no han pogut fer jugar les dues jugadores més perilloses, Wanda Banguero i Maria Fernández, tot i que aquesta última ha acabat el partit amb 22 punts. Tant en el primer com en el segon set, les vermell-i-negres han estat molt superiors en el bloqueig i en el remat i això s'ha traduït en el marcador 25-15 i 25-17.

En el tercer set, unes petites errades locals han donat vida les visitants, que finalment han vist com el DSV-Voleibol Sant Cugat ha aixecat un 20 a 24 en contra.

El tècnic del DSV-Voleibol Sant Cugat, Rafa Ruiz, destaca el gran partit de les seves jugadores.

Rafa Ruiz

Hem fet un gran partit, hem estat concentrats i sabíem com havíem de jugar. Hem fet poques errades i hem treballat molt bé.


Amb sis punts sobre sis possibles, el club santcugatenc comanda la classificació i d'aquí a dues setmanes visita el CV Torrelavega, en la primera de les tres sortides consecutives que tenen per endavant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.