El DSV-Volei Sant Cugat reprèn la competició amb set de victòria davant el CVB Barça


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada / Font: Rfevb.com

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada / Font: Rfevb.com

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat enceta l'any i la segona volta davant el rival que més coneix de tota la Superlliga Femenina, el Club Voleibol Barcelona Barça. Les santcugatenques reben les blaugranes aquest dissabte a dos quarts de cinc de la tarda en el que suposarà el quart partit entre tots dos conjunts aquesta temporada. De moment, el domini del Barça és total, amb tres victòries en els tres precedents.

Als dos partits de Lliga Catalana i el de l'inici de la temporada regular a Superlliga femenina es va constatar la superioritat de les blaugranes en el duel català de la màxima competició del voleibol estatal femení. De fet, al final de la primera volta el Barça ha acabat a mitja taula, mentre que les vermell-i-negres ho han fet en penúltima posició. Això sí, les de Rafa Ruiz han tancat l'any en trajectòria ascendent i fora de les places de descens.

De fet, el Volei Sant Cugat té motius per ser optimista, ja que més enllà del bon gust de boca amb el qual van acabar el 2016, després d'un valuós triomf davant l'Alcobendas, l'equip de Ruiz podrà comptar per aquest quart duel davant el Barça amb Carla Moreira. El rendiment de la brasilera està sent clau per als resultats de les santcugatenques i està causant impacte al global de la categoria: va ser nomenada Millor Jugadora de l'última jornada de l'any.

El matx d'aquest dissabte serà, segons el tècnic del Volei Sant Cugat, Rafa Ruiz, llarg i complicat.

Rafa Ruiz

M'espero un partit molt lluitat, sobretot des de la nostra defensa. Estarem molt agressives des de l'inici.


El partit serà novament especial per a Aitor Piñol i Maria Sanchís, que el curs passat van deixar el Volei Sant Cugat per formar part de la disciplina del Barça. A la classificació, el Volei Sant Cugat té dos punts de marge respecte el cuer, l'Extremadura Arroyo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.