Recepció al Club Voleibol Sant Cugat i al Pins del Vallès a l'ajuntament pels èxits de la temporada


  • Comparteix:

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha lloat la tasca formativa i competitiva del Club Voleibol Sant Cugat i de l'escola Pins del Vallès després d'una brillant temporada on els equips han assolit diferents títols. El Volei Sant Cugat ha presentat cinc equips amb el juvenil, subcampió català i estatal, el cadet negre, subcampió de Catalunya, el cadet de Tercera, segon al Català, l'infantil A, campió de Catalunya i cinquè a l'Estatal, l'infantil B, subcampió de Catalunya. També hi ha estat present l'aleví femení del Pins del Vallès, que ha guanyat la lliga regular, Final Territorial i Final Nacional.

La sala de plens de l'ajuntament s'ha quedat petita per rebre els cinc conjunts del Club Voleibol Sant Cugat que han aconseguit fites destacades al Campionat de Catalunya i al Campionat d'Espanya. El club santcugatenc ha consolidat el projecte formatiu i és un dels referents catalans i estatals. L'alcaldessa, Mercè Conesa, destaca el treball del club a la ciutat.

Mercè Conesa

Hem de felicitar el Volei Sant Cugat per la temporada que ha fet.


La presidenta del Club Voleibol Sant Cugat, Núria Terribas, agraeix la recepció i lloa la feina dels tècnics de l'entitat.

Núria Terribas

És un reconeixement a tot el club. Estem creixent a una gran velocitat.


L'acte s'ha tancat amb la fotografia de les jugadores del Club Voleibol Sant Cugat i del Pins del Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.