El Voleibol Sant Cugat compleix amb els pronòstics i es desfà del cuer


  • Comparteix:

El DSV-Voleibol Sant Cugat es desfà (3-1) de l'Haro Rioja a la tercera jornada de Superlliga Femenina. Les santcugatenques han guanyat els sets amb parcials molt ajustats i han acabat guanyant amb un triomf còmode davant un Haro Rioja que continua sense sumar cap punt a la classificació.

Les vermell-i-negres s'han consolidat en aquest inici de competició i ja són sisenes amb sis punts. La victòria davant l'Haro Rioja, la primera que sumen les de Rafa Ruiz com a locals, serveix per confirmar la millora respecte l'any anterior i la maduresa del conjunt santcugatenc.

Els dos primers sets han caigut de banda local i de manera ajustada 25 a 22 i 25 a 23, mentre que en el tercer les visitants han sorprés al Voleibol Sant Cugat (20 a 25) i han forçat un quart set en què, en aquest cas, les de Rafa Ruiz no han donat cap opció a les visitants i s'han endut la mànega (25-16) i el partit per 3 a 1.

El tècnic del Voleibol Sant Cugat, Rafa Ruiz, destaca l'evolució de l'equip i la millora respecte la temporada passada.

Rafa Ruiz

Crec que ha estat un resultat just, sumem tres punts i ens situem a mitja taula. La situació és molt millor que la temporada passada.


La setmana que ve les santcugatenques visiten la pista de l'Avarca Menorca, tercer classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.