El DSV-Club Voleibol Sant Cugat i l'Emevé disputen un matx a la part baixa de la Lliga Iberdrola


  • Comparteix:

Imatge de la darrera joranda entre el DSV-Volei Sant Cugat i el Menorca / font: Rfevb.es

Imatge de la darrera joranda entre el DSV-Volei Sant Cugat i el Menorca / font: Rfevb.es

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat i l'Emevé juguen aquest dissabte a partir de les cinc de la tarda en un matx entre dos conjunts de la part baixa de la taula de la Lliga Iberdrola. Les de Rafa Ruiz sumen dos punts i ocupen l'avantpenúltima posició. Les gallegues són penúltimes amb un sol punt.

Duel de dos conjunts necessitats a la Lliga Iberdrola i que no han iniciat la lliga amb bon peu. El DSV Volei Sant Cugat ha perdut els tres partits disputats davant CV Barcelona, CV Elx i Avarca Menorca, però en tots ha tingut opcions de guanyar, sobretot en els dos últims. La visita a Galícia és clau per redreçar el rumb.

El tècnic de les santcugatenques, Rafa Ruiz, ha explicat en declaracions a Cugat.cat que arriben al partit 'amb tota la moral i la confiança per sumar els tres punts' per poder afiançar-se a la zona mitja de la taula.




Rafa Ruiz

Arribem amb tota la moral i la confiança per sumar tres punts que ens ajudin a estar a la zona mitja de la taula per afrontar els partits que venen amb més tranquil·litat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.