El Volei Sant Cugat cau amb la cara ben alta a la pista del Logronyo


  • Comparteix:

Les santcugatenques han caigut a Logronyo

Les santcugatenques han caigut a Logronyo

El DSV Volei Sant Cugat no dóna la sorpresa i cau a la pista del Logronyo (3-0) a la penúltima jornada de la Lliga Iberdrola. Les de Rafa Ruiz no han tingut opcions davant el totpoderós líder de la competició, que s'han endut el partit per la via ràpida amb uns parcials de 25 a 18, 25 a 15 i de nou 25 a 18. Amb la permanència ja a la butxaca, el conjunt vermell-i-negre s'acomiadarà de la temporada la setmana que ve al pavelló de Valldoreix davant l'Alcobendas, el tercer classificat de la competició.

A falta d'una jornada per finalitzar la lliga, el Volei Sant Cugat podrà fer de l'últim partit una festa per celebrar la permanència matemàtica assolida fa dues jornades contra el Cajasol Juvasa. Amb 20 punts i una segona volta de campionat de somni, les vermell-i-negres podran afrontar la cloenda de la Lliga Iberdrola amb la tranquil·litat de saber que militaran, per desena vegada en la seva història, a la màxima categoria estatal.


Rafa Ruiz

Moltes ganes de jugar l'últim partit de lliga, segur que farem un bon partit i provarem de dedicar-li un triomf a l'afició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.