El Volei Sant Cugat rep a casa l'Alcobendas en el primer dels tres últims 'matchballs' de la temporada

Les vermell-i-negres volen sumar punts per continuar fora de la zona de descens


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Guillem Babitsch

Imatge d'arxiu / Foto: Guillem Babitsch

El Volei Sant Cugat rep a casa aquest dissabte l'Alcobendas, el tercer classificat, en el primer dels tres últims 'matchballs' de la temporada a la Lliga Iberdrola. Les de Rafa Ruiz es troben fora del descens però empatades a 11 punts amb el Madrid Chamberí, l'equip amb qui les santcugatenques es jugaran la plaça de descens restant. Les madrilenyes es veuran les cares amb el Cajasol, que amb 18 punts ja ha certificat pràcticament la permanència a la lliga. Les santcugatenques apel·len a l'afició del pavelló de Valldoreix perquè amb el seu suport l'equip pugui sumar punts i segueixi la seva lluita per la permanència.

Després del partit contra l'Alcobendas, el Volei Sant Cugat tornarà a jugar a casa la setmana que ve contra el Cajasol en la que serà, segurament, la seva última oportunitat de sumar punts, ja que a l'última jornada s'enfrontaran al totpoderós Logroño. Per la seva banda, el Madrid Chamberí visitarà la pista d'un Barça que ja no té opcions de salvar-se.

L'entrenador del conjunt vermell-i-negre Rafa Ruiz espera que l'equip pugui puntuar en el partit d'aquest dissabte per seguir fora de la zona de descens i el seu objectiu de mantenir a la categoria estigui més aprop. El duel serà a les quatre de la tarda al pavelló de Valldoreix.




Rafa Ruiz

Esperem un Alcobendas que està jugant molt bé, amb un joc molt ràpid i dinàmic. Esperem poder fer valer el factor de jugar a casa i sumar algun punt que ens permeti continuar fora del descens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.