VOLEIBOL: El CVSC exhaureix les opcions de salvació a Astúries davant el cuer


  • Comparteix:

El Club Voleibol Sant Cugat s'enfronta aquest cap de setmana a l'Acesol Voley, el cuer de la Superlliga. La victòria, ara per ara, és de vital importància per mantenir les opcions de salvació. Les santcugatenques esperen obrir una escletxa a l'esperança amb un triomf davant el conjunt asturià.

Després de les ensopegades a casa contra el Còrdova i el Pinguela, les noies de Marc Llinàs es desplacen a la pista de l'Acesol Voley per intentar obrar el miracle i endur-se una victòria de terres asturianes. Però no serà gens fàcil. L'Acesol necessita també una victòria per escurçar la distància que el separa de la resta d'equips i aconseguir així remuntar posicions.
L'entrenador del CVSC, Marc Llinàs, parla de l'ambient en el que es troba l'equip per afrontar aquest matx, i diu que la derrota davant el Pinguela els hi ha fet molt mal.

Marc Llinàs

La derrota davant el Pinguela ens ha fet molt mal.


Les santcugatenques saben que la possible salvació passa per guanyar a les asturianes i aconseguir així la primera de les quatre victòries amb les que, matemàticament, evitarien el descens.
Llinàs, fent referència als números i als equips amb els que s'ha enfrontat, diu que amb els últims dos partits perduts ha estat molt difícil refer la moral de les jugadores.

Marc Llinàs

Amb les últimes dues derrotes ha estat molt difícil refer la moral de les jugadores.


El factor negatiu és que els propers enfrontaments de les catalanes son contra els equips més forts de la Superlliga. Les opcions més factibles serien una victòria a la pista del Granada i a casa contra el Burgos, els rivals més assequibles, però tot i això, no serien suficients per les de Marc Llinàs que necessitarien guanyar a un dels tres primers classificats.


L'equip santcugatenc jugarà demà a partir de dos quarts de vuit de la tarda enfront l'Acesol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.