Cugat Mèdia retransmet la tornada dels quarts de final del DSV- Volei Sant Cugat

El partit entre santcugatenques i l'Avarca Menorca es disputa dissabte a les 19h a Valldoreix


  • Comparteix:

Imatge de la darrera transmissió de Cugat Mèdia a Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de la darrera transmissió de Cugat Mèdia a Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

Cugat Mèdia retransmet el segon partit dels quarts de final pel títol de la Lliga Iberdrola entre el DSV- Club Voleibol Sant Cugat i l'Avarca Menorca aquest dissabte a les 19h al pavelló de Valldoreix. Les santcugatenques han de guanyar el partit per igualar l'eliminatòria després de perdre el primer partit a pista menorquina. Si les de Rafa Ruiz guanyen aquest dissabte disputarien el tercer i darrer partit diumenge a les 18h també a Valldoreix i en directe per Cugat Mèdia. El mitjà de comunicació multimèdia segueix la seva aposta de suport a l'esport santcugatenc i aquesta temporada ja ha emès el partit de bàsquet entre l'Es Castell i la UESC masculina de Lliga EBA, i els quarts de final de la Copa de la Reina de volei a Lugo entre el conjunt santcugatenc i l'Haris.

L'editor d'Esports, Joan Garcia, serà l'encarregat de narrar el matx acompanyat d'un analista tècnic. La temporada passada ja es van retransmetre dos partits del DSV- Volei Sant Cugat, el darrer de la lliga regular i el primer partit dels quarts de final també contra l'Avarca Menorca.

El mitjà de comunicació multimèdia ja va oferir la temporada passada les semifinals i final de la Lliga Iberdrola d'hoquei herba amb el Junior com a protagonista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.