El DSV- Volei Sant Cugat planta cara davant l'Avarca Menorca, però acaba derrotat

Les santcugatenques han caigut derrotades (1-3) davant un eficient equip balear

El DSV- Club Voleibol Sant Cugat ha perdut (1-3) davant l'Avarca Menorca a la jornada 13 de la Lliga Iberdrola en un partit vibrant i ple d'alternatives en el marcador. Els quatre sets han estat marcats per la igualtat i amb punts llargs que han fet vibrar un pavelló de Valldoreix ple de gom a gom per veure un autèntic partidàs. Les santcugatenques s'han endut el primer set, però han sucumbit en els tres següents, tot i disposar de quatre pilotes per guanyar el quart període i forçar el tie break. Les de Rafa Ruiz ocupen la vuitena plaça i la propera jornada visiten la pista de l'Haro Rioja Volei, novè classificat.

Partits d'aquells que fan afició i que fan estimar el volei. Les santcugatenques han sortit molt endollades al matx i s'ha demostrat en el primer set amb triomf mínim per 27 a 25 deixant constància del poder rematador a la xarxa. El segon set ha estat ple d'intercanvis a la xarxa i amb errades de tots dos conjunts. Qui ha errat menys ha estat el conjunt balear que amb un 21 a 25 ha empatat el matx.

El guió del partit ha seguit pel mateix camí en el tercer període. Igualtat màxima a cada punt, però amb el resultat fatídic per a les de Rafa Ruiz (20 a 25) per a l'Avarca Menorca. El quart set ha estat ple d'èpica i on cap dels dos conjunts volia donar el seu braç a tòrcer. Tots dos conjunts han desaprofitat pilotes de partit per a les visitants i les locals no han volgut ser menys i s'han quedat a un pam de forçar el cinquè set.

Finalment, el llarg i emocionant quart set s'ha decantat per a l'Avarca Menorca amb el 32 a 34 final. Set i partit per a les menorquines.