El bloqueig de l'Emevé empetiteix l'atac del DSV- Volei Sant Cugat que cau derrotat

Les gallegues superen (2-3) les santcugatenques que s'allunyen de la zona de play-off

El DSV- Club Voleibol Sant Cugat ha caigut derrotat (2-3) davant l'Emevé de Lugo després de dues hores i quart de partit en matx corresponent a la jornada 15 de la Lliga Iberdrola. Les santcugatenques han anat per davant en el marcador amb un (2-1), i fins i tot al quart set han tingut un còmode avantatge, però han naufragat en aquest període i també en el tie break. El bloqueig gallec ha estat molt efectiu en el darrer tram de matx amb un Sant Cugat fora del partit i sense idees clares. Les de Rafa Ruiz ocupen la vuitena plaça, a tres punts de la sisena posició, zona de play-off pel títol. Les santcugatenques tornaran a jugar a Valldoreix davant l'Alcobendas, desè classificat.

El tècnic, Rafa Ruiz, amb cara de pocs amics i les jugadores santcugatenques tristes i dolgudes per la derrota. Situació contrària de les gallegues, celebrant el triomf i la remuntada en un partit clau per seguir en zona de play-off.

El partit ha començat de cara per a les locals que han exhibit atac i eficiència a la xarxa i això els ha dut a sumar un primer set (25-19) amb molta diferència i autoritat. En el segon ha seguit la mateixa dinàmica, però amb un equip gallec amb més resposta als atacs locals. Finalment, l'Emevé ha empatat el partit amb triomf ajustat (24-26).

El Sant Cugat, totalment bipolar, ha tornat a canviar de guió i ha escollit la disfressa guanyadora. Autoritat total per endur-se el triomf còmodament (25-18). El quart període ha començat amb el conjunt de Rafa Ruiz distanciant-se amb un marge de quatre punts a la meitat del set, però incomprensiblement han deixat escapar el set davant una defensa numantina de les gallegues. 22 a 25 per a les visitants i tie break.

El darrer set ha estat de clar color de l'Emevé. Un 1 a 4 d'inici visitant ha estat el clar impuls per guanyar el matx per 2 a 3. El tècnic de l'equip, Rafa Ruiz, lamenta les desconexions de l'equip en els trams decisius del matx.