El DSV- Volei Sant Cugat supera el Heidelberg i arriba en un moment dolç a la Copa de la Reina

Les santcugatenques encadenen el tercer triomf consecutiu (3-0) i es consoliden a la zona de play-off pel títol


  • Comparteix:

El DSV- Club Voleibol Sant Cugat ha guanyat (3-0) el Heidelberg a la jornada 18 de la Lliga Iberdrola i encadena tres victòries consecutives. Les santcugatenques, cinquenes i en play-off pel títol, arriben en el moment més dolç de la temporada per disputar la Copa de la Reina que es disputa el proper cap de setmana la nostra ciutat. Les de Rafa Ruiz debutaran divendres a la competició del ko davant el Cajasol Voley Dos Hermanas a les 20 h al Pav 3 de la Rambla del Celler.

u Victòria autoritària de les santcugatenques que des del primer punt del partit han deixat ben clar que el triomf es quedaria a Valldoreix. Un 11 a 1 d'inici ha estat demolidor per a les visitants que han vist com els punts han caigut del bàndol local amb un bon servei. El primer període ha finalitzat amb un 25 a 11 que ha evidenciat la superioritat santcugatenca a la pista.

El segon set ha estat un calc del primer. Un 7 a 2 per a les de Rafa Ruiz les ha permès dominar àmpliament el segon parcial amb bones accions a la xarxa que han certificat el 25 a 11 definitiu.

Amb el 2 a 0 en el marcador, el conjunt canari ha reaccionat i el 9 a 9 ha fet despertar les santcugatenques i que han ampliat la diferència en el marcador amb el 18 a 12. Quan semblava que el tercer set i el partit cauria del bàndol local ha arribat la reacció visitant que ha empatat a 23 punts.

Els dos últims punts d'infart per al Sant Cugat que s'ha imposat amb el 25 a 23 i s'ha endut el matx. El proper repte ja arriba la Copa de la Reina i el públic, que ha omplert el pavelló de Valldoreix, ha recordat la cita copera amb un crit ben clar, "la Copa de la Reina ja està aquí".

El tècnic de l'equip, Rafa Ruiz, desitja amb moltes ganes que arribi la Copa de la Reina perquè Sant Cugat serà el centre estatal d'aquest esport durant tres dies.







Rafa Ruiz

Estem amb moltes ganes de jugar la Copa de la Reina a casa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.