Neix el Sant Cugat Titans, l'únic club de voleibol de la ciutat que comptarà amb equips masculins

El club, que està dirigit a nois i noies d'entre 10 i 18 anys, vol impulsar principalment el voleibol masculí al municipi


  • Comparteix:

El logotip del nou club de vòlei / Foto: Sant Cugat Titans

El logotip del nou club de vòlei / Foto: Sant Cugat Titans

Sant Cugat suma un nou club de voleibol a les seves files. Es tracta del Club Esportiu Sant Cugat Titans, un club que ha nascut amb l'objectiu d'impulsar el voleibol masculí al municipi. El projecte pretén oferir una alternativa a aquells joves que volen continuar practicant el voleibol a nivell federatiu després de l'etapa escolar, però que fins ara ho havien de fer a clubs de fora del municipi, ja que el Volei Sant Cugat, l'únic club del municipi, només compta amb equips femenins. Una manca d'oferta que ha detectat un grup de mares de la ciutat, que ha decidit tirar endavant aquesta iniciativa que té el suport de la Federació Catalana de Voleibol. Si finalment el Sant Cugat Titans aconsegueix materialitzar el seu objectiu, la ciutat recuperarà el volei masculí després d'anys.

Tot i que el club vol ser el referent en voleibol masculí a la ciutat, també obre les portes a crear equips femenins. En aquest sentit, una de les impulsores del projecte, Marta Claveria, ha explicat en declaracions a Cugat Mèdia que l'objectiu és crear equips masculins i femenins per poder començar a competir després de l'estiu amb l'inici de la nova temporada. La franja d'edat a la qual s'adrecen és dels 10 als 18 anys. Aquells jugadors interessats a unir-se al club, ho poden fer a través de la web que el Sant Cugat Titans ha engegat aquest dijous.

Instal·lacions?

Mentre comença a confeccionar els equips, el club també treballa per trobar un espai on entrenar i jugar. Claveria ha explicat que el repartiment de les instal·lacions esportives municipals ja s'ha fet de cara al pròxim curs i que, per tant, hauran de buscar una alternativa. En aquest sentit, el club està en contacte amb dues escoles privades de la ciutat per negociar un lloguer de les seves instal·lacions.


Marta Claveria

Els nens s'han d'adreçar a altres clubs de la comarca. Aquí a Sant Cugat no hi ha la possibilitat. Durant molt de temps ens hem comunicat amb el club de voleibol que hi ha a la ciutat per veure si hi havia la viabilitat d'obrir una línia masculina, però ens han dit que no.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.