El somni europeu del DSV Club Voleibol Sant Cugat pren força

Les santcugatenques podrien jugar a Europa amb diferents vies obertes


  • Comparteix:

El DSV Volei Sant Cugat vol disputar competició europea / Foto: RFEVB

El DSV Volei Sant Cugat vol disputar competició europea / Foto: RFEVB

El primer equip del DSV Club Voleibol Sant Cugat viu el millor moment de la seva història i el fet de jugar a Europa, per primera vegada, està més a prop que mai. L'equip santcugatenc té diferents vies obertes per disputar competició continental en funció de la seva posició final al play-off pel títol. Espanya té cinc places assignades per jugar a Europa i el conjunt de Rafa Ruiz té dues maneres d'accedir: finalitzar terceres de la lliga regular o arribar a les semifinals pel títol de lliga. El conjunt vermell-i-negre disputa la darrera jornada de la Lliga Iberdrola aquest dissabte a Valldoreix a les 17 h amb la visita de l'Emevé. Cugat Mèdia t'explica les diferents possibilitats del conjunt santcugatenc de disputar competició europea.

Qui juga competició europea?
El campió i el subcampió de lliga, el tercer i quart classificat i el millor perdedor dels quarts de final. Aquestes són les cinc places que atorga la federació internacional de volei. El campió disputa la prèvia de la Champions, màxima competició continental, el subcampió de lliga i el tercer classificat juguen la CEV, segona competició continental, i el quart classificat de lliga (semifinalista) i el cinquè classificat que equival al millor perdedor dels quarts de final competeixen a la Challenge, tercera divisió europea.

Què ha de fer el DSV Volei Sant Cugat per ser a Europa?
El DSV Volei Sant Cugat ha de guanyar l'Emevé i esperar la derrota de l'Haris davant el Kiele. D'aquesta manera el conjunt santcugatenc seria tercer i aniria a Europa amb total seguretat (quedaria saber quina competició europea jugaria en funció de la posició del play-off pel títol).

Si el DSV Volei Sant Cugat guanya i l'Haris també ho fa, les santcugatenques serien quartes i caldria superar els quarts de final pel títol i jugar les semifinals per anar a Europa (quedaria saber quina competició europea jugaria en funció de la posició del play-off pel títol).

Si el DSV Volei Sant Cugat perd i finalitza cinquè, caldria que guanyés els quarts de final i accedir a semifinals. Si caigués derrotat als quarts de final, s'hauria de veure si a l'altre quart de final (el perdedor de l'eliminatòria ha finalitzat en pitjor posició a la lliga regular que les santcugatenques).









  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.