El DSV Volei Sant Cugat afronta els quarts de final de la Lliga Iberdrola amb l'objectiu europeu a l'horitzó

Les santcugatenques tancaran l'etapa de 10 anys de Rafa Ruiz a la banqueta en un bon moment i amb el factor pista a favor als quarts


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu en un partit de l'equip santcugatenc / DSV Volei Sant Cugat

Imatge d'arxiu en un partit de l'equip santcugatenc / DSV Volei Sant Cugat

Arriba l'hora de la veritat per al DSV Club Voleibol Sant Cugat amb els play-off pel títol de la Lliga Iberdrola. Les santcugatenques afronten a partir d'aquest dissabte (18 h) l'eliminatòria de quarts de final en un bon moment de forma contra el Cajasol andalús amb el factor pista favorable. L'objectiu, tancar de la millor manera possible una temporada històrica, l'última amb Rafa Ruiz a la banqueta vermell-i-negra després de 10 anys com a entrenador del primer equip.

A més, segons recordava el mateix Rafa Ruiz en una entrevista a Cugat Mèdia, ja després del seu anunci, hi ha en joc la classificació per jugar competició europea la temporada vinent per primera vegada a la història del club. Per aconseguir-ho, en tindria prou amb classificar-se per a semifinals, una fita que tampoc no ha assolit mai encara l'entitat santcugatenca.

El rival als quarts de final serà el Cajasol de Sevilla, amb l'anada aquest dissabte (18 h) a Andalusia i el segon i el tercer partit, si calgués, a Sant Cugat el cap de setmana del 23 i 24 de març. Aquest és el quart play-off pel títol consecutiu per a les santcugatenques, que aquest curs ja va arribar a semifinals de la Copa de la Reina.



Rafa Ruiz

Afronto aquestes últimes setmanes amb il·lusió, amb ganes de no perdre'm res, amb la moral i l'energia de voler deixar-me fins a l'últim al·lè d'esforç per aconseguir els objectius. Tant de bo que puguem assolir aquestes semifinals i la plaça europea. Seria històric i no hi hauria un millor colofó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.