El CV Sant Cugat s'estrena a la lliga amb una victòria i un joc eficaç

El CV Sant Cugat inicia la lliga FEV amb una victòria per tres sets a zero davant del CV Ciutat de Palma. Tot i la claredat del marcador, el joc és molt igualat i les noies de Xavier Perales només són superiors a les seves adversàries en els punts finals de cada set.

El CV Sant Cugat comença amb bon peu la temporada 2005-06 a la lliga FEV. La seva estrena, al PAV-3, finalitza amb una victòria per tres sets a zero (25-23, 25-22, 25-23), amb un joc eficaç i amb pocs alts i baixos. Tot i això, les santcugatenques pateixen en molts instants del partit, ja que davant tenen un equip conjuntat que planta cara. És bàsicament en els punts finals de cada set quan les noies de Xavier Perales imposen la seva superioritat. La jugadora local, Bàrbara Puiggalí, fa una valoració del partit i emfatitza el joc de l'equip en els punts decisius.

Bàrbara Puiggalí

Vam estar molt igualades i el seguir concentrades i no donar-nos per perdudes va ser una de les claus. A nivell de joc podem millorar molt.

El partit no comença gens bé per les santcugatenques. Un seguit d'errors de les jugadores locals permeten al CV Ciutat de Palma agafar una diferència de set punts (2-9). Lluny de desanimar-se, les locals s'espolsen els nervis inicials i comencen a combinar i a fer efectiu el seu joc d'atac. D'aquesta manera s'arriba als punts decisius amb el marcador ajustat i són les santcugatenues les que tenen les idees més clares per emportar-se el set (25-23).

El segon set comença ben diferent. Les locals comencen a agafar avantatge des del primer moment i aquest es va eixemplant fins a un màxim de sis punts (18-12). Però les visitants no donen el set per perdut i remunten fins a situar-se a un sol punt (19-18). Tot i això, l'esforç és en va i les santcugatenues tornen a imposar-se en els punts finals (25-23). Finalment, el tercer set és molt ajustat des de bon començament, però amb el marcador empatat a 23 les vermell i negres tornen a tenir el cap més fred i sentencien el partit.

A més de la victòria, cal ressaltar el debut de la recent incorporació del CV Sant Cugat, Maia Constant. L'argentina no va desentonar i es va convertir en una de les peces claus del partit, sobretot en el tercer set. Puiggalí explica que la jugadora argentina serà una de les peces importants de l'equip.

Crec que per ser el primer partit i per fer 4 dies que estava amb nosaltres ho va fer prou bé. De fet, ja va començar a agafar la responsabilitat i a resoldre punts en jugades llargues i en moments difícils.

La setmana que ve el CV Sant Cugat visita la pista del Patricia Volei Ciutadella, que aquesta setmana guanya còmodament a l'AD Algar Surmenor.