CV Sant Cugat - Lleida : Difícil, però no impossible


  • Comparteix:

El Club Voleibol Lubesa Sant Cugat intentarà sumar la primera victòria del 2007 davant el Finques Borrell Camp Escolar. Després de l'esperada derrota de la setmana passada davant el líder, ara les de Javi Peña s'enfrontaran a un rival també complicat però més accessible. Les visitants són sisenes a la taula i sumen tres triomfs més que les santcugatenques.

La setmana passada ja ho deiem, el partit era complicat, per no dir impossible. Les santcugatenques s'enfrontaven a les líders, el Toledo Bargas Atalaia, i no van poder guanyar ni un set. Després d'aquesta desfeta, les de Javi Peña encaren el partit amb la intenció d'aconseguir la primera victòria de l'any. El rival que hauran de superar, el Camp Escolar, ocupa la sisena posició amb un balanç de 6 victòries i 6 desfetes. Les vermell-i-negres, per la seva banda, són novenes amb 3 únics triomfs i 9 derrotes. El tècnic, Javi Peña, creu que el conjunt lleidetà és perillós ja que és un club que aposta molt fort, tant esportivament com econòmicament, per mantenir la categoria.

Javi Peña

hem de tenir en compte que el Camp Escolar és un equip que aposta molt fort per mantenir la categoria


D'altra banda, caldrà veure si el nou fitxatxe santcugatenc, la brasilera Laila Reis, acaba d'integrar-se al joc de l'equip. Peña parla de la seva evolució.

Javi Peña

L'inconvenient més gran per la Laila és la pilota, que és diferent a les del Brasil


El partit es juga dissabte a les 7 de la tarda.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.