Festa final de temporada pel CV Sant Cugat


  • Comparteix:

El Club Voleibol Sant Cugat celebra el sopar de final de temporada amb la presència d'uns 200 assistents. L'acte serveix per agrair a tots els estaments de l'entitat l'esforç per a un any històric. El club reparteix dues plaques, una a l'ex-president Antoni Tortosa i l'altra al regidor sortint Xavi Cortés.

Un gran any pel club calia celebrar-lo amb una bona festa. I així va ser dissabte a la Guinardera. Un sopar amb més de 200 assistents, entre jugadores, pares, tècnics i membres de la junta. Un acte que es va allargar fins a la matinada i que va tenir el seu moment més àlgit en l'entrega de dues plaques: la primera per Francesc Tortosa, per la feina feta al capdavant del club fins el passat mes de desembre, i la segona per Xavier Cortés, per la seva feina durant 4 anys a la regidoria d'esports.

Tot i la festa de cloenda de temporada, l'infantil i el cadet encara han de diputar el Campionat d'Espanya. L'infantil, del 13 a 16 de juny a Les Canàries, i el cadet, del 20 al 24 de juny a Terol. Recordem que el juvenil fa deu dies va finalitzar tercer a l'Estatal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.