El Lubesa Sant Cugat impressiona a terres italianes


  • Comparteix:

L'equip juvenil del Club Voleibol Lubesa Sant Cugat ha finalitzat en desena posició al prestigiós torneig internacional Memorial Ferruccio Cornacchia, a la ciutat italiana de Pòrcia. Les santcugatenques rendeixen a un nivell molt alt, aconseguint tres victòries en els sis partits jugats.

Desenes de setze. Aquesta és la posició final del conjunt que entrena Jesus Moles, però la valoració és molt més positiva. El Club Voleibol ha aconseguit sorprendre a tothom durant els dos dies de competició, guanyant la meitat dels partits que ha jugat amb triomfs brillants davant la selecció anglesa per 0 sets a 3 o davant el potent conjunt amfitrió, el Porcia, amb idèntic marcador. Uns resultats que han deixat tothom bocabadat, inclòs el propi preparador Jesús Moles.

Jesús Moles

S'ha de reconèixer que m'han donat una lliçó esportiva, perquè han rendit molt per sobre de les seves possibiltats



Pel que fa a la competició domèstica, el proper mes d'abril l'equip local disputa la final a quatre del campionat de Catalunya juvenil. Barça i Lleida parteixen com a favorits al títol, tot i que l'equip de Moles intentarà repetir èxit com en les dues darreres edicions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.