Martínez continuarà presidint el CVSC fins el 2017


  • Comparteix:

Miquel Martínez

Miquel Martínez

Miquel Martínez ha estat reelegit president del Club Voleibol Sant Cugat en ser l'únic candidat que s'ha presentat. Amb el nou mandat, Martínez continuarà al capdavant del club fins el 2017. El santcugatenc es marca com a objectiu continuar amb els èxits esportius i tenir una major repercussió social a la nostra ciutat.

Des de l'any 2000, en la tresoreria, que Miquel Martínez treballa pel Club Voleibol Sant Cugat. El 2006 va ser escollit president i ara continuarà al capdavant del club fins el 2017 al ser l'única candidatura presentada. Martínez explica quins són els objectius d'aquest nou mandat.

Miquel Martínez

Mantenir la regularitat dels últims anys a nivell esportiu i intentar tenir més sortida social i repercusió a la nostra ciutat.




Martínez creu que el club ha estat molt valorat pels èxits esportius però també vol que el club millori la seva imatge formativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.