Comencen a preparar-se


  • Comparteix:

Amb un gran protagonisme de la pedrera, el Club Voleibol Sant Cugat inicia aquest dilluns la seva pretemporada. Abans de l'inici de la lliga a l'octubre, les noies de Gervasio Stopiello disputaran la Lliga Catalana

Alguns dels pesos pesants de l'equip com Demelza Roldán, Estela Soler i Marta García, han abandonat aquest estiu la disciplina del Club Voleibol Sant Cugat. Baixes que son importants, tot i que Stopiello, entrenador de les santcugatenques, creu que la plantilla és més potent que la temporada passada.

Una plantilla en la que la pedrera té molt protagonisme, seguint la política de cantera de les temporades anteriors i en la que les noves incorporacions son: Carlota Santamaria, Bàrbara Puiggalí, Neus Sánchez i Carol Triguero.

L'objectiu principal, intentar acabar entre les cinc primeres classificades.La Lliga FEV comença el 18 d'octubre a Viladecans, abans però disputaran el 20 de setembre la Lliga Catalana.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.