A un pas del primer títol


  • Comparteix:

El Barça serà el rival de les santcugatenques a la final

El Barça serà el rival de les santcugatenques a la final

El Club Voleibol Sant Cugat es classifica per la final de la Lliga Catalana després de derrotar per 3 sets a 0 el Camp Escolar de Lleida. Les vermell-i-negres disputaran el títol la setmana vinent davant el Futbol Club Barcelona.

Les jugadores de Dani Pacheco han aconseguit una contundent victòria per 3 sets 0 que els permet situar-se a prop del primer títol en joc de la temporada. El partit ha estat dominat en tot moment per les jugadores santcugatenques, que no han donat cap opció a les rivals.

Era el segon partit del dia per les vermell-i-negres després de vèncer per 3 sets a 1 al Vall d'Hebron. Per la tarda, contra el Camp Escolar de Lleida i malgrat el cansament acumulat, les jugadores de Dani Pacheco han demostrat la seva superioritat i han aconseguit la segona victòria del dia.

El proper cap de setmana es disputarà la final d'aquest Lliga Catalana on el Club Voleibol Sant Cugat intentarà derrotar el sempre difícil Futbol Club Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.