Sort dispar per Orozco amb la selecció espanyola


  • Comparteix:

El juvenil del CVSC aporta a la selecció espanyola a Mireia Orozco

El juvenil del CVSC aporta a la selecció espanyola a Mireia Orozco

La selecció espanyola juvenil del voleibol, de la qual forma part la jugadora del Club Voleibol Sant Cugat Mireia Orozco, aconsegueix una victòria i una derrota en la primera jornada del Torneig Internacional de Nadal que es disputa a Guadalajara. El combinat espanyol guanya per 3 sets a 1 a la selecció espanyola B i cau contra Portugal per 3 a 2.

Una de freda i una de calenta per Mireia Orozco en la primera jornada del Torneig Internacional de Nadal de voleibol. La santcugatenca i les seves companyes vencen el primer dels dos partits programats per aquest diumenge. Una victòria per 3 sets a 1 davant la selecció espanyola B. Un partit en que Orozco i les seves companyes han caigut en el primer set (16-25), tot i que en els tres següents han demostrat la seva superioritat (26-24, 25-20 i 25-14). La santcugatenca ha tingut una actuació destacada en aquest partit, sortint des de la banqueta i ajudant a capgirar el marcador.

En el partit disputat per la tarda, la sort no ha estat de cara en un partit molt igualat contra Portugal. Les luses s'han imposat per 3 a 2 (25-23, 21-25, 25-21, 23-25 i 15-13). En aquest segon partit, Mireia Orozco no ha tingut tants minuts com en el primer.

En la segona jornada del campionat, que tindrà lloc aquest dilluns, Orozco i les seves companyes de selecció s'enfrontaran a Turquia a tres quarts de deu del matí (09:45h) i a Bèlgica a les cinc de la tarda (17:00h). La selecció espanyola necessita guanyar el combinat turc i esperar una punxada de les portugueses per poder accedir a la final, que es disputa dimarts a les cinc de la tarda (17:00h).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.