Finalitzen desenes


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del CVSC

Imatge d'arxiu del CVSC

El conjunt juvenil del Club Voleibol Sant Cugat ha tingut una actuació destacada finalitzant en desena posició al Memorial Ferruccio Cornaccia que s'està disputant a la ciutat italiana de Porderone. Les santcugatenques han guanyat el primer partit de la jornada de diumenge (3-0) al Coselli i en el matx pel 9è i 10è lloc han caigut contra el Porcia (3-0)

Bones sensacions les que ha deixat el conjunt juvenil santcugatenc en el Memorial Ferruccio Cornaccia, Les santcugatenques han jugat contra alguns dels equips més potents d'Europa de la categoria i han finalitzat en desena posició. i fins el moment ha perdut tres partits, contra Suècia (0-3), contra el Conegliano (2-1) i contra el Porcia (3-0) i n'ha guanyat dos, contra el San Giorgio (3-0) i contra el Coselli (3-0).

Tot i no haver optat a les primeres places, el conjunt santcugatenc entrenat per Arseni Llenas, ha donat una bona imatge i ha tingut davant a equips de la talla de la selecció sueca juvenil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.