L'infantil i el juvenil del Sant Cugat, classificats per la segona fase de l'Estatal


  • Comparteix:

Infantil del Club Voleibol Sant Cugat

Infantil del Club Voleibol Sant Cugat

Els conjunts infantil i juvenil del Club Voleibol Sant Cugat s'han classificat per la segona fase de l'Estatal després de quedar primeres de grup. El conjunt infantil juga aquest divendres davant el Club Natació Sabadell i i el Sad Recuerdo de Madrid. El juvenil, per la seva banda, es medirà al Voley Murcia i al Zalaeta gallec. Tots dos han de quedar primers de la segona fase per accedir a semifinals.

Invictes. Els conjunts infantil i juvenil del Club Voleibol Sant Cugat han guanyat tots els partits de la primera fase. Les juvenils han tingut uns partits molt plàcids i s'han imposat a tots els seus rivals. El darrer partit l'han guanyat a l'Ibio (3-0). Les d'Arseni Llenas jugaran ara contra el Zalaeta i el Voley Murcia.

De la seva banda, l'equip infantil també ha guanyat els tres partits, però el resultat més ajustat ha estat davant el Covadonga amb victòria ajustada (2-1). Les santcugatenques passen com a primeres de grup i tindran com a rivals el Club Natació Sabadell i el Sad Recuerdo de Madrid. L'entrenador de l'equip, Leo Passerine, analitza els dos rivals.

Leo Pasarine

Sabadell és el rival més fort i el conjunt madrileny té menys nivell. Esperem arribar a semifinals.






El primer partit serà a les deu del matí davant el Sabadell i a les sis de la tarda davant el Sad Recuerdo. Pel que fa ales juvenils, juguen a les dotze contra el conjunt murcià i a les vuit del vespre contra les gallegues.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.