El juvenil del Club Voleibol Sant Cugat es classifica per a la segona fase de l'Estatal


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El conjunt juvenil del Club Voleibol Sant Cugat es desfà del Panel VB Torrejón (3-0) i suma la segona victòria de l'Estatal, que li assegura ser a la segona fase del campionat. Les santcugatenques s'han imposat per qualitat tot i haver fet un partit discret. El tercer matx de la lligueta contra l'Alhaurín el Grande els ha de servir per aconseguir la primera posició.

Dos primers partits de l'Estatal, i dues contundents victòries per a les santcugatenques que les situen a la segona fase. Després de desfer-se en la jornada inaugural del Playas de Benidorm (3-0), les vermell-i-negres han repetit resultat en el segon matx contra el Torrejón amb parcials de 25/23-25/18-25/22. Malgrat el marcador, el tècnic de l'equip, Rafa Ruiz, explica a Cugat.cat que no han fet un bon partit.

Rafa Ruiz

Hem guanyat bé, però la veritat és que hem jugat bastant malament. Hem comès moltes errades.



Aquest dijous a partir d'un quart de nou del matí, les santcugatenques es juguen la primera plaça de grup contra l'Alhaurín el Grande, a priori el rival més assequible.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.