Leo Passerine seguirà dirigint el primer equip del Club Voleibol Sant Cugat la temporada que ve


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El primer equip del Club Voleibol Sant Cugat mantindrà el seu tècnic la temporada que ve. El club i Leo Passerine han allargat el seu compromís i el tècnic argentí continuarà al capdavant del sènior a Superlliga 2 i coordinarà la secció infantil de l'entitat. A dia d'avui s'està construint la plantilla de la temporada que ve, que es podria nodrir amb les exitoses juvenils, que han fet triplet enguany, si decideixen quedar-se al club santcugatenc, ja que algunes d'elles ja han començat a rebre ofertes.

Després d'assolir la sisena plaça a Superlliga 2 amb el primer equip del Club Voleibol Sant Cugat, Leo Passerine afronta amb il·lusió però serenitat la que serà la seva segona temporada al capdavant de la plantilla vermell-i-negra. L'entrenador és conscient dels objectius que s'ha de marcar en una categoria, la Superlliga 2, que es podria veure modificada. I és que la Federació Espanyola de Voleibol està plantejant unificar Superlliga 2 i Lliga FEV, de la mateixa manera que ampliaria els equips que formen part de Superlliga 1. Sigui com sigui, les aspiracions per al tècnic del club de la nostra ciutat són clares.

Leo Passerine

La il·lusió sempre hi és però cal ser realista, cal veure les jugadores, si alguna marxa, també hi ha canvis a nivell de federació.



Pel que fa la plantilla, la evident influència del triomfal juvenil, que ha aconseguit la triple corona enguany, en la construcció del conjunt que ha de competir a la categoria de plata la temporada vinent fa d'aquests dies un període mogut. I és que els clubs d'arreu d'Espanya no han obviat l'èxit aconseguit per les noies de Rafa Ruiz i algunes d'elles, segons han reconegut fonts del club, ja tenen ofertes. Més enllà de les juvenils, Passerine ha confirmat que Anna Martínez deixarà la posició de lliure, que la passarà a ocupar la fins ara juvenil Júlia Rodríguez. De la seva banda, el president de l'entitat santcugatenca, Miquel Martínez, ha analitzat de forma positiva el fet de tenir dos sèniors a categoria estatal, referint-se al segon equip, que enguany ha aconseguit la classificació per a Primera Nacional. Martínez destaca les claus de la continuitat de Passerine.

Miquel Martínez

Sabíem que era una aposta, i mantindrem l'aposta amb un projecte que vol ser jove.



Quan encara s'ha d'acabar de perfilar el projecte i la plantilla, es preveu un estiu mogut tant d'entrades com de sortides al Club Voleibol Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.