Difícil grup de Superlliga 2 per al Club Voleibol Sant Cugat


  • Comparteix:

Raquel Brun i Nerea Sánchez són les baixes de la plantilla santcugatenca per a la nova temporada/ Font: Cvsantcugat.com

Raquel Brun i Nerea Sánchez són les baixes de la plantilla santcugatenca per a la nova temporada/ Font: Cvsantcugat.com

El Club Voleibol Sant Cugat jugarà al grup B de la Superlliga 2 i debutarà el 13 d'octubre rebent l'Alcobendas. L'Alzira, l'Alcobendas i el Vall d'Hebrón són els equips favorits per ocupar les quatre primeres posicions que donen dret a jugar la promoció d'ascens a Superlliga.

Després de la reestructuració que la Federació Espanyola de Voleibol ha fet, en què ha desaparegut Lliga FEV, aquesta temporada la Superlliga 2 estarà formada per dos grups en què els quatre primers de cada grup jugaran la promoció d'ascens a Superlliga. Els tres últims de cada grup s'enfrontaran per la promoció de descens a Primera Divisió, nova categoria. En aquesta remodelació el Club Voleibol Sant Cugat ha quedat enquadrat en el grup B de Superlliga 2 on s'enfrontarà al Voleibol Madrid, Leganés, Alzira, Vall d'Hebrón, Alcobendas i Sòria. Un grup més competitiu que l'A, ja que Alzira, Alcobendas i Vall d'Hebron són favorits per ascendir de categoria. El president de l'entitat santcugatenca, Miquel Martínez, creu que les santcugatenques no han tingut sort en el sorteig de grups. Martínez destaca que l'Alzira serà el rival a batre. Un equip que porta vàries temporades reforçant-se i convertint-se en un dels conjunts forts de la categoria.

Miquel Martínez

A nivell esportiu els imoportants estan aquí. L'Alzira s'ha reforçat molt, l'Alcobendas ja el coneixem i vall d'Hebrón estarà a dalt. Esportivament és més dur que l'altre grup.


Tot i la dificultat del grup i les baixes de Raquel Brun i Nerea Sánchez, Martínez creu que l'objectiu és acabar entre els quatre primers per jugar la promoció d'ascens a Superlliga.

Miquel Martínez

Esperem poguer estar en posicuion dascens. El primer objectiu és estar entre els quatre primers i jugar la fase d'ascens amb els millors.


El Club Voleibol Sant Cugat debutarà a la lliga el 13 d'octubre com a local davant l'Alcobendas i tancarà la primera fase a la pista del Soria el 2 de febrer. El primer enfrontament contra l'Alzira serà el 3 de novembre a la pista del conjunt alacantí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.