Un irregular CAEP Sòria posa a prova la reguralitat del CVSC


  • Comparteix:

Les santcugatenques volen sumar un nou triomf a casa

Les santcugatenques volen sumar un nou triomf a casa

El Club Voleibol Sant Cugat juga aquest dissabte contra el CAEP Sòria en la 6a jornada del grup B de Superlliga 2. Les santcugatenques són terceres i s'enfronten a un perillós conjunt sorià, que com cada any està molt renovat per ser l'equip de la permanent de la selecció espanyola.

L'equip de Leo Passerine, que la passada jornada va superar clarament el CV Leganés (3-0), rep un CAEP Sòria que és 5è amb una victòria i tres derrotes. Les santcugatenques, de moment, compten per victòries els partits com a locals, sent la seva assignatura pendent les sortides.

Les visitants han començat la temporada de manera irregular i han perdut tres dels quatre partits que han disputat. El tècnic del Club Voleibol Sant Cugat, Leo Passerine, creu que el CAET Sòria és un equip amb molta qualitat però que, de vegades, es mostra una mica inexperimentat.

Leo Passerine

És un grup amb molta projecció, però són molt joves i això es nota.


El matx es disputa aquest dissabte a partir de dos quarts de cinc de la tarda al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. Per banda santcugatenca és baixa Berta Antequera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.