El Volei Sant Cugat cau contra l'Alcobendas en la tornada a la competició


  • Comparteix:

El Volei Sant Cugat ha tornat a caure / Font: Rfevb.com

El Volei Sant Cugat ha tornat a caure / Font: Rfevb.com

El Club Voleibol Sant Cugat perd (3-0) en la seva visita al Feel Volley Alcobendas a la 11a jornada de Superlliga. Les noies de Rafa Ruiz han plantat cara en els dos primers sets, però en el tercer han sucumbit al poder de les madrilenyes. La derrota deixa a les vermell-i-negres penúltimes amb cinc punts.

Nova derrota del conjunt santcugatenc, que comença l'any com el va acabar, amb derrota. Les de Rafa Ruiz han vist com les madrilenyes s'enduien un matx amb un primer i segon sets competits. Malgrat això, les dues primeres mànegues han finalitzat amb victòria de l'Alcobendas per un marcador ajustat, 25 a 21 i 25 a 19. En el tercer set, les locals han imprès més ritme i s'han endut clarament el parcial per 25 a 13 deixant el marcador sentenciat i fent que les santcugatenques sumin així la 10a derrota de la temporada.

La següent jornada, que serà la primera de la segona volta, les santcugatenques visiten la complicada pista de l'Extremadura Arroyo, setè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.