Un Volei Sant Cugat amb la moral alta s'enfronta a l'IBSA Gran Canària


  • Comparteix:

Alba Cardona remata davant l'equip canari, en una imatge del partit d'anada / Font: Rfevb.com

Alba Cardona remata davant l'equip canari, en una imatge del partit d'anada / Font: Rfevb.com

El Club Voleibol Sant Cugat vol mantenir la bona imatge mostrada el cap de setmana passat contra el Múrcia en un exigent partit amb el Gran Canària. Les santcugatenques reben aquest dissabte a dos quarts de cinc un equip reforçat les darreres jornades i que vol apropar-se a les primeres posicions.

Resten tres jornades perquè acabi l'actual temporada a Superlliga femenina i el Volei Sant Cugat espera acabar amb bones sensacions aquest curs a la màxima categoria estatal malgrat ja estar descendit. Per fer-ho va fer un important pas la jornada passada, assolint la segona victòria de la temporada i fer-ho amb contundència a la pista de l'UCAM Múrcia.

El rival d'aquest cap de setmana, però, planteja moltes més dificultats. Començant per les jugadores més veteranes i experimentades, com la triple campiona olímpica, la cubana Magaly Carvajal i la internacional espanyola Diana Sánchez, i seguint per una plantilla completa que s'ha reforçat amb una col·locadora i una oposada.

Tot plegat, tal com afirma la jugadora del Volei Sant Cugat, Júlia Rodríguez, amb l'objectiu de les santcugatenques de fer-se fortes a casa i fer gaudir l'afició.

Júlia Rodríguez

Considero que és un conjunt sòlid, amb moltes armes amb el tema ofensiu. Guanyar a casa és diferent, t'omple d'una altra manera.


Per al partit d'aquest dissabte Rafa Ruiz podrà comptar amb totes les seves jugadores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.