ATLETISME: Rovira, lesionat, fa segon en el Campionat de Catalunya Absolut


  • Comparteix:

El llançador de pes santcugatenc, Eloi Rovira, queda segon en el campionat de Catalunya Absolut amb una marca de 15 metres i 4 centímetres. Rovira va haver de competir amb molèsties als abductors degut a una estrebada muscular patida en l'entrenament de divendres. L'atleta del FC Barcelona disputarà un control a Vilafranca aquest cap de setmana.

Les apostes donaven com a guanyador en la prova de llançament de pes al santcugatenc Eloi Rovira, però una lesió en l'entrenament de divendres a la tarda va provocar que aquest primer lloc fos per l'atleta gironí Carles Gironès. Rovira va patir una estrebada muscular a la zona dels abductors quan estava fent carrera continua i això va fer que el santcugatenc no pogués competir al cent per cent en aquest Campionat de Catalunya disputat a Vilafranca.
El mateix Rovira parla sobre la lesió.

Eloi Rovira

Va patir una estrebada en els abductors.


Tot i no estar en perfectes condicions l'atleta blau-grana va decidir participar en la prova de llançament de pes. Va ser el segon millor fent un llançament de 15 metres i 4 centímetres, marca que va quedar lluny dels 16,24 de Gironès, el guanyador de la prova. Rovira considera que amb aquestes circumstàncies el segon lloc no està malament.

Eloi Rovira

Dintre de les circumstàncies no està malament.


La lesió no és d'importància, però tot i això Rovira ha canviat el pla d'entrenaments que tenia previst per aquesta setmana. S'espera que per dimecres o dijous el santcugatenc ja estigui molt millor. Rovira parla d'aquesta reorganització de l'entrenament.

Eloi Rovira

Hem reorganitzat l'entrenament d'aquesta setmana.


La propera prova per Rovira serà aquest cap de setmana en un control que tindrà lloc novament a Vilafranca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.