COMUNICACIÓ: La web esportenmarxa.com registra més de 100 visites diàries


  • Comparteix:

portada de la web esportenmarxa.com

portada de la web esportenmarxa.com

En vuit mesos de funcionament, la web d'esports de Ràdio Sant Cugat ha assolit la xifra de més de 100 visites diàries d'usuaris diferents, que consulten més de 600 pàgines. Actualment, l'adreça esportenmarxa.com registra més de 30 mil accesos mensuals. Aquestes dades consoliden la web d'esports com el principal referent de l'esport local.

Des de la direcció de l'emissora es valora molt positivament la gran acceptació que ha tingut aquest nou canal d'informació. El subdirector de Ràdio Sant Cugat i creador d' esportenmarxa.com, Esteve Sala, atribueix l'èxit de la web, entre altres motius, a la gran activitat esportiva local i l'interès que genera.

Esteve Sala

L'èxit neix de la gran activitat esportiva que hi ha i l'interès que genera. És cert, que a Sant Cugat hi havia un buit que hem cubert amb l'esforç que es fa des de l'emissora, per crear un nou canal.



Actualment, esportenmarxa.com ha començat a incloure imatges d'alguns dels esdeveniments esportius més destacats. Des de l'emissora local s'està treballant per incorporar pròximament altres serveis com explica Esteve Sala.

Esteve Sala

Estem treballant per incorporant algunes millores al servei com són les classificacions i les fitxes dels clubs, un complement a l'actualitat informativa que oferim.



La web esportenmarxa.com es va posar en marxa el juny passat i només en el primer mes va rebre més de 300 visites. Actualment, aquesta web de Ràdio Sant Cugat en rep més de 3.300.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.