FUTBOL SALA: El WSC viatja a Lleida a pels 3 punts de l'ascens a nacional A


  • Comparteix:

Torna la competició de Nacional B de futbol sala amb la penúltima jornada de lliga. El Winterthur Sant Cugat es desplaça a Lleida, sense baixes, per enfrontar-se al Sícoris, desè classificat. Una victòria dels homes d'Estremera suposaria l'ascens matemàtic del conjunt santcugatenc.

Aquest cap de setmana el WSC pot ser equip de Nacional A si aconsegueix la victòria a la pista del Sícoris. El Martorell, ara segon empatat a 50 punts amb el Col·legi Santo Àngel i el conjunt santcugatenc, descansa i això ha de permetre als vermell-i-negres assegurar-se l'ascens de categoria.
El delegat del Winterthur, Francisco Téllez, diu que espera que sigui l'última sortida com a equip de Nacional B, la propera ja a la Nacional A.

Francisco Téllez

Espero que sigui l'última sortida com a equip de la Nacional B.


El conjunt d'Estremera només depèn d'ell mateix per assolir el seu objectiu, que no és altre que ascendir com a campió de grup. Això encara és factible, però passa perquè el WSC guanyi els dos partits que resten per acabar la temporada, o bé que la combinació de resultats entre els 3 primers li ho permeti.
Téllez confirma el desig de la plantilla de pujar a Nacional a sent campió de grup.

Francisco Téllez

L'equip vol pujar com a campió de grup.


El WSC viatja a Lleida amb l'única baixa d'Alberto Pastor, que estarà recuperat pel torneig de festa major; la resta estan en perfectes condicions per afrontar aquest partit

El matx es disputarà demà a partir de les 5 de la tarda al pavelló Martín Cano de Lleida. Aquest cap de setmana el WSC ja podia ser equip de nacional A.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.