FUTBOL: Sis baixes al Sant Cugat Esport i la continuïtat de Jordi Muñoz és una incògnita


  • Comparteix:

Vargas, Martín, Dani Martínez i Sergi Rodrigo són les primeres baixes del Sant Cugat Esport per la temporada vinent. Vélez també marxa del conjunt santcugatenc al Can Fatjó i Roque al Montcada. La continuïtat de Jordi Muñoz com a tècnic no està concretada i la permanència a la categoria tampoc li garanteix ser l'any vinent. Els propers dies seran clau per conèixer el futur del tècnic vermell-i-negre.

La situació del Sant Cugat Esport a hores d'ara és de molta intranquil·litat no només perquè encara es desconeix si mantindrà la categoria o baixarà a primera regional sinó perquè el futur d'alguns jugadors i del mateix tècnic estan en l'aire.
Pel que fa als jugadors, el club ha donat quatre baixes oficials a Vargas, Martín, Dani Martínez i Sergi. Motius diferents han portat a Vélez a canviar d'aires i fitxar pel Can Fatjó. El que en els propers dies també abandonarà la disciplina vermell-i-negre és Juan Roque que anirà al Montcada.
El més surrealista de tota aquesta situació és la continuïtat del tècnic Jordi Muñoz. Si el conjunt se salva hauria de continuar al club vermell-i-negre ja que així ho indica el seu contracte. Segons ha pogut saber Ràdio Sant Cugat, la directiva santcugatenca s'està plantejant la possibilitat de no respectar aquest acord.
Aquest no és el primer cop que la directiva vermell-i-negre s'atrapa els dits ja que fa una temporada es va destituir a Jurado i se li va haver de pagar la totalitat del contracte i fitxar un nou tècnic. Dos sous en una mateixa temporada. En el cas de que Muñoz no continués s'hauria d'arribar a un acord entre les dues parts per liquidar una part del contracte. Sinó hi hagués entesa, l'entrenador santcugatenc hauria de percebre la quantitat total de la temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.